obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 19. listopadu 2017

Non-player postavy

https://painful-desires.blogspot.cz/2017/11/systemove-postavy.html

Jméno a příjmení: Silas Ecclestone
Věk: 38 let
Orientace: Heterosexuální
Praktiky: Dominance, bondage, fetišismus [boty na podpatku]
Povolání: Barman, 1. patro; Měsíční výdělek: +- 27 800 $
Faceclaim: Tom Hardy
[Nehratelný]

Silas je ve zkratce typický barman. Ten, kdo naslouchá vašim tlachům, přikyvuje ve správných momentech [ač někdy mu to sem tam ujede a kývne i tam, kde nemá], a čas od času hodí na barový pult tu správnou radu spolu s další rundou - jak jinak, než na váš účet. Na sekeru nalije maximálně tak akorát těm nešťastnicím, jako je Cora, které si nedokáží za noc pořádně vydělat než na pokrytí základních potřeb. Ve Slate Vice pracuje již třetím rokem, začínal na pozici ochranky, ale postávání v koutě nikdy nebylo nic pro něj. Nechtějte po něm namíchat něco extra, Silas je milovníkem klasiky, jako je skotská whisky, brandy, a i když by to nahlas nepřiznal, ujíždí i na saké.



Jméno a příjmení: Charlotte Sofía de la Cruz
Věk: 28 let 
Orientace: Heterosexuální 
Praktiky: Dominance, lehký masochismus i sadismus, mírný fetišismus na ruce
Povolání: Dcera jednoho z majitelů Slate Vice, aktuálně zastupuje pozici právničky jejich firmy při případném pokusu je oškubat za nějaký výmysl, který se nestal; 
Měsíční výdělek: +- 89 000 $, pokud vyhraje nějaký případ nad žalobcem, pak se pohybuje i v rámci 230 000 $ 
Faceclaim: Ana de Armas
[Nehratelná] 

Od pohledu byste jí zhodnotili jako typickou dámu z Manhattanu, jejíž měsíční útrata v luxusních buticích by běžného občana New Yorku zadlužila na minimálně dvacet pět let. Charlotte se dostávalo vše, po čem chudé dívky touží - soukromé školy, vyznamenání v podobě samých Áček, lekce jezdectví, dokonce i lukostřelba, kterou vzdala po dvou letech. Po boku otce se stala nenahraditelnou součástí jeho podniku, kdy zastupuje Slate Vice ve věcech právních. Jakožto výborná a rychle se učící právnička tak dokáže s přehledem manipulovat muži v síni a dostat to, co k ní jednoznačně patří - výhru. Bez naděje na změnu před sebou vidíte obscedantní perfekcionistku s materiální tíhou ke všemu neživému - od drahých sošek, za jejichž účast v soukromé sbírce padla nemalá částka z otcových peněz, až po halenky od značkových návrhářů. Na srdce jí bylo kladeno, že vizuální stránka je vstupem do vyšších kruhů, na druhou stranu jí tento svět občas nudí. A poslední dobou jí utlačuje víc než by se dalo snést. Právě tehdy vyráží do ulic maskovaná v blonďaté paruce a se jménem Sofía, jímž se představuje. Charlotte a Slate Vice, včetně papínkových peněz, nechává zpopelněné za sebou, protože jen jako Sofía může žít tím divokým životem plným nespoutaných dobrodružství jako je zběsilá jízda na motorce nebo sex v kabince toalet klubu, kam vklouzla.



Jméno a příjmení: Scarlett Meyers [Madam Scarlett]
Věk: 27 let
Orientace: Bisexuální
Praktiky: Dominance, bondage, sadismus
Povolání: Domina - učitelka, 5. patro; Měsíční výdělek: +- 125 300 $
Faceclaim: Amber Heard
[Nehratelná]

Obdivovaná, milovaná i nenáviděná - taková je Scarlett Meyers, nebo-li Lady Scarlett, jak nechává oslovovat v Dungeonu Slate Vice, kde již pátým rokem pracuje. Její hvězda zazářila na pověstném nebi téměř od prvního okamžiku, kdy vstoupila na pódium. Někdo tvrdí, že za to můžou její hříšně dlouhé nohy, jiní že pohyby svůdné sukuby, pro niž by muži upsali duši nejen svou, ale též celé rodiny [včetně babičky]. Od té doby se rychle vyšvihla vzhůru a letošním koncem roku zahajuje už třetí sezónu jakožto domina a to jako nejlépe placená, která se kdy ve Slate Vice objevila. Sama je příznivcem násilí, konec konců svist koňského biče o nahou kůži je u ní prakticky podpisem. Miluje muže, které nutí škemrat o milost i přídavek. Posledním rokem zaučuje nové dominy na čtvrtém a pátém patře.


 
 Jméno a příjmení: Clinton Thornton
Věk: 42 let
Orientace: Heterosexuální
Praktiky: Dominance, fetišismus [rudá rtěnka, upravené ruce]
Povolání: Majitel bezpečnostní agentury; Měsíční výdělek: +- 100 000 $
Faceclaim: Richard Armitage
[Nehratelný]

Clint je veterán, bývalý příslušník US III Corps, který se rozhodl své schopnosti zužitkovat a po návratu z posledního turnusu si založil nyní již poměrně vyhlášenou bezpečností agenturu ve svém rodném městě, New Yorku. Není stálý zákazníkem Slite Vice, ovšem jakožto poskytovatel perfektně vycvičených bodyguardů a ochranky v klubu sem občas zavítá a pak neodolá svodům onoho místa. I přes svůj nepochybný šarm a pohledný zevnějšek si jen těžko nachází dlouhodobou partnerku, natož budoucí manželku - je totiž nenapravitelný workoholik, co zapomíná všechny důležité narozeniny i události, prací rovněž zahání insomnii, kterou trpí. Kvůli své alkoholické minulosti je přísný abstinent



Jméno a příjmení: Susanne Scott
Věk: 30 let
Orientace: Homosexuální
Praktiky: Versatilita, fetišismus [záda]
Povolání: Překladatelka a tlumočnice; Měsíční výdělek: +- 42 000 $
Faceclaim: Eva Green
[Nehratelný]

Susanne se už dávno zamilovala do germánských jazyků (němčiny, norštiny a švédštiny), přičemž si mohla splnit svůj sen a přesně s nimi pracuje - jakožto tlumočnice pro firmy nebo překladatelské literárních děl, ideálně beletrie. Podobné jako její láska k jazykům se objevila rovněž láska ke stejnému pohlaví, neb muži opovrhla kvůli špatným zkušenostem i obecné nesympatii a pocitu, že to prostě není ono. Není to tak dlouho, co dostala košem od dlouholeté přítelkyně. O Slate Vice slyšela, větší vazby ji ke klubu však netáhnou. Miluje vařit a rovněž jíst thajské jídlo.


 
Jméno a příjmení: Amalia Deschain 
Věk: 36 let 
Orientace: Heterosexuální 
Praktiky: Submisivita, bondage, fetišismus [roleplay] 
Povolání: Zdravotní sestra; Měsíční výdělek: +- 20 000 $ 
Rodinna: manžel Malcolm „Wolf“ Deschain, dcera Zoey Deschain 
Faceclaim: Morena Baccarin
[Nehratelná] 

Amalia se již jedenáct let může pyšnit titulem „matka“ holčičky jménem Zoye a dva roky také „ex-manželka“ jednoho ze zaměstnanců Slate Vice, Malcolma Deschaina, jehož příjmení si ponechala jen kvůli dceři, aby jejich rodinné vazby nebyly matoucí. Amy je i díky svým španělským kořenům poměrně hrdá, energická žena, která svůj život vždy zakládala na pomoci ostatním, lásce a rodině. Následky problémů, které otřásly jejím manželstvím, si tedy nese dodnes nejen v podobě neustálých vzkazů od Malcolma, ale také výčitkami svědomí, jestli udělala dobře a nebyla příliš krutá. Avšak fakt, že její muž je každý den s jinou ženou, nedokázala nikdy přenést před srdce a ačkoliv má pro Malcolma stále slabost, zařekla se, že pokud se tohle nezmění, domů se nevrátí. Nadále je tedy plně odevzdaná budování nového domova pro Zoey, ač jí to stojí značné úsilí kvůli nepříliš vysokému platu, stejně jako se jí snaží najít nového otce v jejím nynějším partnerovi jménem John.


 
Jméno a příjmení: Victor Hart 
Věk: 37 let 
Orientace: Heterosexuální 
Praktiky: Dominance, lehký masochismus i sadismus 
Povolání: Zloděj jakéhokoliv kalibru; Měsíční výdělek: +- 70 000 $, zaleží však měsíc od měsíce Faceclaim: Charlie Hunnam 
[Nehratelný] 

Victor začínal jako obyčejný pouliční zlodějíček, nyní se však žoldácky nebojí jakékoliv práce – ať už se jedná o bankovní loupež či šekový podvod. Vždy však dbá na to, aby cíl neležel v New Yorku, aby na jeho rukou nezůstala krev, na čemž si značně zakládá, a aby měl vždy únikovou cestu. Není tedy s podivem, že dokáže být paranoidní a v jeho bytě se nachází včetně finanční hotovosti rovnou i falešný pas. Jeho pochybné vyrůstání z něj dělá poněkud nepředvídatelného jedince, který dokáže mít své introvertní i extrovertní chvilky. Rád si hraje, vymýšlí příběhy a tahá za nos, klidně se představí jakožto zaměstnanec CIA nebo NASA, když na to přijde. Díky tomu však jen málokdy prozradí něco o sobě (občas si vymyslí rovnou celé nové jméno), rozhovorům týkajícím se jeho osoby se více či méně šikovně vyhýbá. Jeho velkou vášní jsou motorky, na kterých obvykle jezdí nerozumně rychle. Rovněž se nikdy nedokázal zbavit závislosti na kouření. 

Žádné komentáře:

Okomentovat