obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

úterý 5. prosince 2017

Frau Teufel


https://painful-desires.blogspot.cz/2017/12/frau-teufel.html


Nick:
Arif
Jméno a příjmení:
Frau Teufel, jinak též jen Silvia
Věk:
To se přece neříká, ale že už to není dítě je znát (24)
Orientace:
Pansexuální
Praktiky:
Fetišismus a BDSM, v práci domina, v soukromém životě je switch
Sexuální praktiky:
BDSM (zejména shibari), fetišismus (latex, podpatky, roleplay), sadismus

Povolání/Zařazení:
Slate Vice - zaučuje se na pátém patře, ale působí nejvíce na čtvrtém. Také pracuje tajně jako zpěvačka v gothic skupině, ale ani New yorský underground není moc výdělečný.
Měsíční plat: 32 500 $ měsíčně

Rodina a známí:

  • Madam Scarlett - její guru a přítelkyně, který ji zasvěcuje do tajů podmaňování mužského pokolení. Díky ní se učí být dominou se vším všudy, ať už ve Slate Vice, nebo v normálním životě. Je to do ní platonicky a tajně zamilovaná, jednoho dne s ní chce mít svatbu, na kterou si vezme šaty z latexu.
  • Klaus - Otec, zvěrolékař z Mnichova, který neuznal její životní styl a zanevřel na ni.
  • Mildred - Matka, zdravotní sestra, která se svou holčičku stále snaží zkontaktovat, ale marně. 


Pokud uvidíte Silvii kráčet na denním světle ulicemi velkého jablka, zcela jistě nebudete moci odtrhnout oči. Ne snad kvůli její přirozené kráse (tu má, samozřejmě, také), ale především pro extravaganci, která ji doprovází.
Je to žena drobné postavy, nepřesahující 160 centimetrů, to ovšem dohání nejméně osmicentimetrovými podpatky či platformami. Je velice hubená, že na jejím hrudníku jsou patrné linie žeber, ale v rámci možností nepůsobí nezdravým dojmem. Pas má obyčejný, nohy ke svému tělu proporční, no je patrné, že příliš náročné fyzické aktivitě se nevěnuje. Jediný pohyb se podepsal na jejím pevném, kulatém zadečku - což lze přisoudit fitku.
Kůži jí zdobí hned několik tetování, na pravé ruce má začínající rukáv zahájený kotvou a levá paže začíná korábem u ramene, končí změtí nestvůr od mýtických, mořských panen až po krakena. Pod žebry má vytetovaný nápis "Doch alle Lust will Ewigkeit - will tiefe, tiefe Ewigkeit!", což je dosavadní zakončení malůvek na jejím těle.
Krom dvou vpichů v septu a ve spodním rtu není majitelka žádného piercingu.
Její ňadra jsou rozkošná, malá, úměrná její postavě. Není dne, kdy by nebyla bezchybně oholená do posledního chlupu.

Co se obličeje týče, nikdy se vám nepodaří ji spatřit bez pořádného líčení. Pokud ano, tak byste byli mrtví. Od přírody velké, modrošedivé oči jsou nezřídka zakryty kontaktními čočkami, které se odvíjejí podle nálady majitelky. Můžou být přirozené, nebo rudé a jinak démonické. Zbytek obličeje se pak stává plátnem pro její umělecké cítění; někdy chce vypadat étericky a žensky, no jindy jako mimozemšťan z jiného světa oplývající třpytky, neonovými barvami a dalšími kompozicemi. Často by si člověk mohl pomyslet, že vypadá jako postavička z komiksu a to je přesně vzhled, o který ona stojí - přehnaný, výrazný a dechberoucí. Vlasy má krátké, černé, vyholené na jedné straně a s kulatou ofinou - v práci však nosí paruky. Její nejvýraznější částí obličeje jsou její vystouplé lícní kosti, které ráda zvýrazňuje konturami.
Podle oblékání je to klasická gotička se slabostí pro, jak jinak než, černou barvu. Miluje vysoké podpatky, značkové boty a dlouhé kabáty.
Silvia vás svým zjevem vyděsí, okouzlí, nebo překvapí. Nic mezi tím. Je to totiž umělkyně, co přesně ví, kde je její místo a nestojí o to zapadat.
Mluví svůdným hrdelním hlasem s lehkým, německým přízvukem.


Drzá, sebevědomá, ale i laskavá jsou slova, která Silvii nejlépe popisují. Její alternativní osobnost prosakuje zevnějšek, který využívá k interpretaci sebe samé prostřednictvím avantgardních outfitů a líčení Bere se jako umělecké plátno, na které je třeba vykreslit ty nejhorší noční můry, co z ní udělají entitu vyšší sféry. To je jedna část její osobnosti - ta křičící po pozornosti, povrchní slupka zabalující lidskou bytost.
Má velké množství zájmů. Jedním z nich je třeba hudba, kterou prožívá stejně jako celou škálu subkultur. Používá ji jako prostředek umocnění některých vjemů, nebo také kulisu stimulace pocitů. Její fascinace lidskou sexualitou se odráží snad ve vší kreativitě, které se oddává - samozřejmě v rozumné míře. Milovala antiku a svobodu lásky, volnomyšlenkářství sexu, nebo naopak drsné představy Markýze de Sade.
Miluje zvrácenost lidské fantazie a to je přesně důvod, proč nedá dopustit na svou klientelu. Stačí slovo a je ochotná jim splnit sen, který později skončí jako noční můra. Noční můra, kterou budou chtít prožívat znovu a znovu. Když na sebe navlékne latex, tak cítí svou nadřazenost. Cítí, jakou má moc a je schopna pevně ji chopit do svých rukou.
V osobním životě se její nadhled samozřejmě nevytrácí, přeci jen si může dovolit život trochu na vysoké noze, ale navrací se její pokora. Silvia nemá nic proti lidem, i když pokud ji má někdo zaujmout, musí být "jiný". A to "jiný" není striktně dáno. Její renomé na fetish scéně jí dovoluje neskrývat svou tvář, naopak. Ačkoliv jí nelze upřít soudnost. Je schopná uznat, že prodavačka v obchodě si takový nával krásy, glamu a šoku asi v pracovní době dostatečně neužije, ale toto vědomí jí rozhodně neodepře touhu vypadat jako klaun z knihy Stephena Kinga. Pokud na to bude mít náladu.
Nese se jako dáma. Jí, ale jí málo, když už ji má někdo při takové činnosti vidět. Nechce poškodit svůj statut bytosti odjinud, mnohem raději své fyziologické potřeby zcela zamlčí.
Je přesvědčena o tom, že se narodila do špatné doby a myšlenkově by si sedla s Davidem Bowiem a jeho současníky. Nebo snad se Sapfó a jejími nymfami... těžko posoudit.
I když práci plní svědomitě bez ohledu na pohlaví, ženská krása je pro ni mýtickou a posvátnou. Už kdysi zjistila, že s muži je možné mít fyzično, ale milovat může pouze a jenom ženu.
Kromě těchto romantických peripetií lze o ní ještě pohovořit v tom ohledu, že jinak je to osoba bystrá, která se nezaobírá s urážkami na její osobu. Dokáže vyjít prakticky s kýmkoliv, ale pokud by ji někdo měl naštvat, je schopná mu ze života udělat peklo a vyškrábat mu oči z důlků až na mozek. Jedním z takových případů je například asociovat ji s německými streotypy, nebo snad utrousit rýpavou poznámku na její původ. Pokud s ní budete za dobře, umí být oporou, skutečnou kamarádkou, co k vám bude upřímná a podpoří vás. Jako je volnomyšlenkářská, tak je i velice otevřená a dobrosrdečná. Jen musíte překousnout její jinakost.


Narozena veterinářovi a zdravotní sestře, neměla Silvia nijak komplikované a ani bolestivé dětství. Alespoň z jejího. Z pohledu všech ostatních byla však realita odlišná; Silvia byla neskutečně divné a děsivé dítě.
Tatínek jí jako malé umožňoval asistovat v ordinaci, koukat na zvířátka a celkově ji připravovat na eventuelní přebrání ordinace, aby peníze investované nepřišly vniveč. Co to ale pro dívenku znamenalo... no, mohla se přehrabovat v mrtvých zvířatech pod dozorem zákonného zástupce, sem tam přihlížet humánní vraždě koťátek a seznámit se s pachem krve, exkrementů a dezinfekce. I to se pak odrazilo na její zálibě v šikanování a terorizování mravenců, které pálila lupou, topila, její první větší obětí byl holub a později přišla i koťata. Ještě aby ne, když tatík mimo jiné byl posedlý alkoholem a podváděním své ženy, jejíž slova obracel proti ní a v průběhu let z ní udělal nevyrovnaný uzlíček nervů.
Když vyrostla, tak se od ubližování zvířatům přesunula k potyčkám se spolužáky, za které měla problémy s učiteli i s rodiči. Až na druhém stupni se uklidnila a stala se uzavřenou, vzhlédla se v emo stylu (navzdory tomu se nikdy nepoškozovala) a objevila svou lásku k temnotě. Byla to taková její reakce na situaci doma, nenáviděla otce za to, co dělal, ničilo ji trápení, kterým si procházela matka. Její oblíbený skladatel byl Wagner, ze spisovatelů kromě hororových legend i třeba Süskind, nebo Grass. A všechno to vedlo přes zvláštní záliby po umělecké potřeby. Hrála na klavír, ve volném čase zpívala. Navštěvovala koncerty zejména garážových kapel a připojila se ke skupině punkové mládeže, která měla kousek od Mnichova autonomní komunitu München bastards. Rodiče z tohoto chování nebyli nadšení, alespoň táta. Pokoušel se z ní všechny anarchistické myšlenky vybít, ale akorát prohloubil dívčin názor na to, jak odporným člověkem jenom je. Po absolvování Mitschule s kvalifikací jako zdravotní sestra chvíli zkoušela pracovat v nemocnici, ale nemohla tam s barevnými vlasy, co měla tetování už ji pacienti nechtěli vidět vůbec.
Punk však nebyl stále to, co by udávalo smysl jejího života. Odstěhovala se v 18 do Lipska, kde konečně nalezla svou rodinu, gothy, kteří konečně akceptovali její osobu se vším, co k ní patřilo. Pracovala jako recepční v tetovacím studiu, zpívala v kapele a konečně se mohla oddat tomu, po čem její umělecká duše toužila. Shodou okolností se díky studiu účastnila i různých workshopů ohledně bondáže, dominance a zanedlouho to zakomponovala do svých hudebních vystoupení. Latex, neboli druhá kůže, výrazné oči a mnohdy neortodoxní výlevy - i proto si tuto německou hudební skupinu začali zvát do velkých Evropských měst, aby se jednoho dne objevili i v zámoří. Kapela se odstěhovala do New Yorku, kde dostali smlouvu s malou nahrávací společností. Rozhodli se tu postavit základy fetišistické komunitě a odkrýt tabu ohledně erotiky.
Silvia se mezitím díky jménu dokázala prosadit a získala prestižní pozici jakožto učenkyně legendární Lady Scarlett ve Slate Vice, kde se snaží vybudovat kariéru a být tak obdivovanou dominou napříč celým světem. A možná ji tu drží ještě něco jiného.


Faceclaim postavy:
Aranea Peel



Žádné komentáře:

Okomentovat