obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

středa 20. prosince 2017

Marina Tatyana Kovalenko

https://painful-desires.blogspot.cz/2017/12/marina-tatyana-kovalenko.html

Nick: 
Archers
Jméno a příjmení: 
Marina Tatyana Kovalenko
Věk: 
26 let
Orientace: 
Bisexuální
Praktiky: 
Bondage, submisivita, SM
Sexuální praktiky: 
Orální sex, autoerotismus, submitivita, bondage, SM

Povolání:
Legální – Podnikatelka a burzovní makléřka; Měsíční příjem kolem 80 000 $
Nelegální – Členka ruské mafie, obchod se zbraněmi a pašování drogy, příjmy se odvíjí od situace

Rodina a známí:
  • Andrei Kovalenko – otec, jeden z vůdčích osobností ruské mafie, avšak působí v Rusku a se svou dcerou má pouze obchodní vztah, jinak se nikdy příliš v lásce neměli
  • Taras Kovalenko – bratr, dědí rodinný byznys v Rusku, se sestrou se navzájem nesnáší
  • Klara Kovalenko – matka, zemřela při porodu
  • Nespočet bratranců a sestřenic, kteří se ji většinou pokouší zabít.


První, čeho si na ní všimnete, jsou pravděpodobně její dlouhé vlasy, které většinou ve vlnách spadají přes ramena na záda až do pasu. Často si je však žehlí, aby vypadala sofistikovaněji nebo si je splétá do různých účesů. Mezi výrazné rysy obličeje by se daly počítat nevinné velké modré oči, které však často skrývají záměry hrající v její prospěch. Většinou jsou tak nečitelné a chladné jako kus ledu. Také plné rty dokážou přímo vybízet k polibku, přestože ukořistit ho nebude tak snadné, jak se zdá. Spolu s rovným přímým nosem, nevýraznými lícními kosti či obočím, dotváří příjemný vzhled a utváří tvář, jež by mnoho mužů označilo za krásnou a přitažlivou.

Postavou je poměrně vysoká, hlavně když si vezme podpatky, které dodají nějaký ten kus k jejím 170 centimetrům. Postavu má štíhlou, ale není tak vychrtlá, aby zmizely veškeré křivky. Jelikož dekoltem zas tolik upoutat nemůže, raději spoléhá na vražedně dlouhé nohy, o nichž muži sní, že je budou muži mít, že je budou mít omotané kolem pasu. Kůže je jen lehce opálená a občas ji hyzdí jizvy, na které je však ona sama pyšná. Je to jako příběh vepsaný do kůže. Byly časy, kdy nosívala volné oblečení, pohodlné, ale jakmile vstoupila do světa obchodu a intrik, začala se dle toho oblékat. V dnešní době si poněkud navykla na luxus kvalitních látek a oblečení, či vkusné doplňky. Ráda má formální oděvy do práce, ale nosí hlavně upnuté kousky, které jí lnou ke kůži. Naučila se využívat svůj vzhled jako zbraň. Líčí se dle toho, kam hodlá jít, ale zásobu kosmetiky má poměrně slušnou.


Nenechte se oklamat jejím vzhledem. Přestože dokáže působit až andělsky nevinně, taková rozhodně není. Je mistryní klamu a odhadnout, kdy lže a kdy říká pravdu, je občas téměř nemožné. Jenže je to pro její práci nutné. Díky tomu se ji opravdu nikdy nepokoušejte obehrát v pokeru. Je zvláštní směsicí vášně a sofistikované logiky. Většinou uvažuje rozumně, snaží se věci analyzovat a najít nejlepší řešení. Je inteligentní, takže to pro ni není problém, dokonce mluví několika jazyky. Problém nastává ve chvíli, kdy ji někdo rozčílí. Její vztek přichází stejně jako bouřka, nejdřív pouze hřmí a blýská se, ale pak nastane opravdové peklo. Je ten typ, který dokáže házet věcmi a nejít daleko pro ránu. Nejspíš to podědila po otci.

Je také nesnesitelně tvrdohlavá. Zvyklat ji je těžké a vymluvit jí něco, v co věří, to je jako házet hrách proti zdi. Taková zatvrzelost se jen tak nevidí a popravdě ji dostala tam, kde dnes je a zároveň ji udržela naživu. Také je hodně cílevědomá, někdy přes práci nevidí okolí a dokáže být tak trochu workoholik. Vždycky se snaží mít všechno pod kontrolou, v práci, v životě. Jediná oblast, pro kterou to neplatí, je sex. Nejspíš se na ní podepsala minulost, ale vzrušuji ji jen muži, kteří se nerozpakují vzít si, co chtějí a jsou dominantní. Nehledě na to, že ji nejvíce zajímá BDSM. Má vyšší práh bolesti, než většina a bolest se u ní spojuje se sexuálním vzrušením. Tají to, mohlo by jí to zničit pověst. Nejčastěji se proto obejde bez sexu nebo si dává pozor, s kým si začne.

Někdo by řekl, že je tak trochu bezcitná a nebyl by úplně vedle. Na lidi většinou nepohlíží jako na sobě rovné, je arogantní a povýšená, občas přehnaně sebevědomá. Pokud by se jí kdokoliv pokusil vyhrožovat, nedělá jí problémem být tou, která mu vlastnoručně vyřízne srdce z těla. Život ji naučil být tvrdá a ona to následuje. Vykřesat z ní radost nebo touhu, je výzva. Nejvíc ze všeho se bojí smrti. Nebo spíš toho neznáma. A přesto se jí líbí ten adrenalin, když balancuje na té hranici, pokouší osud.

Má slabost pro luxus, ale to neznamená, že by se bála ušpinit. To opravdu ne. Mezi její oblíbené záliby patří rychlá auta, střelba a cokoliv spojené s vodou. Když chce relaxovat, jede někam k moři nebo si zajde do wellness, či alespoň napustí horkou vanu. Zvláštní oblibu má v nožích a dýkách. Doma má dokonce soukromou sbírku. I když by to do ní nikdo neřekl, zbožňuje hudbu a umění.


Narodila se v Moskvě jako druhé neplánované dítě. Matka zemřela na následky porodu, což jí její otec i bratr vždycky vyčítaly. Vyrůstala v rodině plné tajemství a násilí. Její otec nikdy nešel pro ránu daleko, měl pocit, že to jeho děti zocelí. Nu, vlastně to byla pravda. Ale nikdy ji neudeřil do obličeje. Vždy byl pyšný na to, že je krásná a chtěl, aby to tak zůstalo. Byla jako jeho módní doplněk. Ze svého otce má dodnes respekt, ale v hloubi duše ho nenávidí, jelikož na ni od malička vlastně kašlal. Vychovávaly ji hlavně chůvy a často se s rodinou stěhovala. Nehledě na to, že u nich vždy panoval mocenský boj. Bratr se jí jako prvorozený nemusel bát, ale bylo zvykem, že se jí ostatní členové rodiny, tety, strýčkové, sestřenice a bratranci, pokoušeli zabít, stejně jako zbytek nejužší rodiny. I proto se dbalo na to, aby se řádně vycvičila a byla samostatnou. Ale i tak za život nasbírala řádku jizev.

Vždycky se cítila schopnější, než její bratr, hlavně co se týče obchodních záležitostí. Nakonec to zaregistroval i její otec a začal jí svěřovat úkoly. Ale to neměl dělat. Díky tomu získala vlastní sebejistotu, a jakmile byla plnoletá, sbalila se a bez řečí odjela do Amerik. Vyvolalo to spoustu hádek, ale nakonec se stala místní spojkou pro obchodování se zbraněmi, kde je přebírá a posílá dále na západ a na jih. Nakonec sama rozšířila působení i na drogy, které se pašují především z Mexika do Evropy. Občas má pletky z policií, ale je chytrá, nezanechává za sebou stopy a i když na ni občas padne podezření, nikdy jí nikdo nemůže nic dokázat. Všechno zastírá prací jako ředitelka firmy, která se pohybuje na burze a skupuje akcie. Má totiž čich na to vycítit, která firma má šanci k úspěchu, a která naopak krachne.

CO s jejího sexuálního života týče, začala experimentovat už jako hodně mladá, když jí bylo čtrnáct. Sex ji však nikdy neuspokojoval, už by si myslela, že je s ní v tomhle ohledu něco špatně. Dokud nenarazila na prvního dominantního partnera. V tu chvíli pochopila. Nejdříve se tomu bránila, hnusila se jí představa, že ji někdo ovládá, stejně jako její otec. Nakonec se však tuhle stránku své osobnosti naučila akceptovat a zkoušela nové věci. Nikdy však neměla stálého dlouhodobého partnera.

Faceclaim: 
Maria Zhgenti
 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat