obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

sobota 23. prosince 2017

Tayanita Del Gatto

https://painful-desires.blogspot.cz/2017/12/tayanita-del-gatto.html


Nick:
Ginger B.
Jméno a příjmení:
Tayanita Del Gatto, v různých kruzích používá zkráceniny, případně zkomoleniny svého jména [např. Anita, Rebel případně i Bitch]
Věk:
25 let
Orientace:
Bisexuální
Praktiky:
Bondage, dominance, případně switch, sadomasochismus
Sexuální praktiky:
Tahle holka si už něco zažila a není u ní novinkou, že je schopna obchodu [či vnitřnímu uspokojení] podřídit svůj sexuální život a tím pádem přistoupit na vše, co je po ní vyžadováno. Od striptýzu přes sex [klidně i skupinový/gangbang], orální/anální uspokojení a v konečném důsledku i nějaký ten výprask, kdy nemusí být nutně oběť ale i ta, co je ochotná [více než méně] někomu ztřískat zadnici. Prostor nočního stolku zabírají všemožné sexuální hračky, mnohým z nich dokonce došly baterky. Holt pokud není po ruce chlap, umí se zařídit sama. S dostatkem baterek, nejlépe dobíjecích.

Povolání/Zařazení:
Holka pro všechno, tak by se nazvala. Přes den pracuje v bistru, kde, jak sama ráda opakuje, ačkoliv to nikoho nezajímá, ztrácí vůli k životu každým dnem. Po šichtě si přivydělává doručováním drog, obvykle marihuany, extáze nebo kokainu. Případně je schopna přenést cokoliv doslova jakýmkoliv možným způsobem, hlavně když z toho kápnou nějací zelení kamarádi. Ve volném čase peče dortíky. Jak jinak než s trávou.

Rodina a známí:
  • Sykia Del Gatto - matka, o níž má velmi špatné mínění, pokud je nucena se vyslovit na její adresu a není třeba ji v duchu i pohledem odignorovat jako důchodce v metru, dožadujícího se usazení své vetché, plenami zajištěné zadnice. Příkladným rodičem by jí nazval jen naprostý idiot s IQ menším než je mozeček uslintaného Russell teriéra. Indiánské rysy a jméno po pra-pra-pra-pra-prababičce zdědila právě po ní, stejně jako menší [čti větší] zálibu v hracích automatech, nezřízeného pití a lásce k drogám, díky nimž se obě několikrát ocitly na odvykačce. A taky několikrát utekly. Matku roku by nevyhrála, jako vzor je označována maximálně v sarkastických poznámkách, trefně mířenými na její nepřítomnost v Anitině životě. Čas od času posílá dárky, obvykle s požadavkem o peníze.
  • Alonso Del Gatto - otec, opět dokonalý příklad toho, jak se chlap dokáže postavit k rodičovským povinnostem. V jeho případě? Útěkem, perfektně načasovaným ještě před tím, než se Tayanita vůbec poprvé nadechla čerstvého vzduchu a usmyslela si, že tenhle svět bude moci přežít leda tak naložená v lihu, případně zkouřená. O svém 'papá' toho moc neví, označuje za něj každého chlapa po čtyřicítce. A podobně jako on, i ona zdrhá v případu nouze, kdy je ochotna si změnit identitu a klidně předstírat, že je černoška, případně bílej chlap. Rozdílnost pohlaví v takovém případě nikdy nebyla překážkou. Ale kdyby jen trochu pátrala [v překladu - kdyby se snažila], pak by na něj narazila na 51. okrsku v Bronxu, kde si hladí pivní pupek jakožto kapitán.

https://painful-desires.blogspot.cz/2017/12/bruce-ferguson.html
  • Bruce Ferguson - klient se slabostí pro drogy a vředy v žaludku díky nekvalitnímu jídlu z bistra, kde Anita přes den pracuje. V rámci jeho práce, či spíše donášky rovnou ke stolu, je mezi místními poldy považována za informátorku s příliš krátkou sukní, u které hrozí penetrace pohledem při ohnutí se v zádech. Příležitostně mu podrží, pokud na něj jde mlsná, obzvlášť pokud to nevydrží a ohne ji o první auto, které se mu nachomýtne pod ruku [že to bývá policejní, to už je detail]. Paradoxně po takovém 'zásahu do soukromí' požaduje na oplátku peníze - a jen ona sama ví, jestli na drogy nebo proto, že se jí líbil plyšový méďa, kterého si jednoho dne vycpe trávou.


Tahle holka, jejíž jedovatá poznámka už nejednoho nakopla ke dráze alkoholika - amatéra, je zhruba sto šedesát devět centimetrů vysoká, což je dostatečné číslo k hledění do očí namachrovaným stylem chytré horákyně, která si dokáže poradit za každé situace [jakože nedokáže]. Někteří muži si z ní utahujou, prohlašují ji za drobnou, něžnou květinku, co je rychle zpacifikuje trefnou poznámkou o velikosti mozku, ale nejčastěji genitálií. Stačí jeden pohled navíc a hned se vám naskytne podívaná na páreček vyčnívajících klíčních kostí, díky nimž rozhodně nepůsobí zrovna dvakrát zdravě. Spíš jako typická modelka, co si za pár let či měsíců užene anorexii, protože nežere a pokud už do sebe něco nasouká, pak to skončí v záchodové míse. Ani toto tvrzení nepatří mezi pravdivá, je schopná a hlavně více než ochotná sežrat prakticky cokoliv, co vypadá alespoň trochu poživatelně - věčná zásoba milovaných Pop Tarts to jistí. A bohužel, nebo možná bohudík, se řadí mezi nenáviděné ženské, kterým by jiné nejradši vyškubaly všechny vlasy na hlavě. Důvod? Jednoduchý - nepřibere ani kilo. Ráda si to dokazuje naložená v posteli, kam si bere svého přítele v balíku - sýrové křupky.

Napoprvé vás nejspíše zaujme hříšnýma očima barvy kakaových bobů. Není nutné podotýkat, že zrovna u ní nefunguje pravidlo 'zamrkat a získat všechno, na co jen pomyslí', kdepak. Od toho funguje promiskuita a ty dvě holoubátka v dětských sedačkách, kterými si je upevňuje na těle, kdyby se náhodou rozhodly vyjít si na vycházku. Hned pod kukadly zafungovala kombinovaná genetika, a tak místo ostře řezaného orlího zobáku se může chlubit drobným, velmi přitažlivým nosánkem, do něhož sem tam zaprší. Už zbývá jenom drobný, vykrojený horní rtík a ten plný spodní, do něhož se už nejeden muž s chutí zakousl.

Jde skutečně poznat, jak moc​ hubená je a to hned na první pohled. Namísto bujného dekoltu, jehož kypré vnady by opěvoval nejeden roztoužený teenager, se dostává pohledu na menší, přesto aspoň pevné dvojky, přesně takové, s nimiž si nepřijde jako hotová přistávací plocha pro všechna letadla na místním letišti. Možná to má co dočinění s plastickou chirurgií a velkým kusem štěstí, že neskončila s pouze jednou zvětšenou kamarádkou, ale naštěstí s oběma. Teď už se nemusí bát položit se na záda a a hrát si na letiště JFK. Zato nožky? Ty jsou pýchou. Dlouhé a štíhlé, které by jí nejedna modelka záviděla pro tvar i lehkost pohybů, díky nimž působí více než ladně. Ať už vypadá jakkoliv, smyslná dokáže být v každé situaci.

Kůži zdobí bezpočet výraznějších či drobnějších motivů, kterými si porůznu nechala pokreslit tělo a nebojí se potetovanou kůži odhalit okolí beze studu, nespokojených reakcí si nevšímaje. Ty prostě ignoruje, vždyť je to její tělo a komu se to nelíbí, tak ten ať nekouká. A kdo má připomínky, tomu připomene ceník a následně vymáhá peníze za každou položku na jejich kritických komentářích. Pravou paži zdobí motiv krajky s květinou připomínající mandalu, což je jeden z nejvýraznějších kousků, jimiž se může pochlubit, když ze sebe stáhne rukáv. Obvod nad pravým kotníkem jí zdobí akvarelový výjev z lesa, po kterém často přejíždí dlaní, mezi ňadry má vytetovanou můru v geometrické výseči a levou stehno zdobí fantaskní portrét vlka. Několik drobnějších kousků se dá nalézt kdekoliv po těle, všechny mají skrytý význam, k nimž hovorná Anita vymýšlí příběhy, pokaždé jiný a obvykle pořádně přitažený za vlasy. Někdy i s takovou přirozeností, že jeden zůstává na pochybách. Neskončila však pouze u pokreslení těla, které bere jako živé plátno pro uměleckou tvorbu - několik piercingů zdobí její maličkost, včetně dvou v intimních partiích, které bývají překvapením pro každého, kdo se jí pokusí dostat do kalhotek.


Sarkastická, na omak zlá, o čemž vás přesvědčí nekonečná řada jedovatých poznámek, urážejících každou živoucí [i mrtvou] duši pohybující se po tomto bídném světě, kde mít peníze znamená možnost pořídit si dobrej matroš. A pokud ty peníze nemáte, smiřte se s tím, že vás odprásknou. Nebo pobodají, přejedou, nacpou do odpadní roury... V Brooklynu, konkrétně ve Williamsburgu se nevyhnete žádné ze zmíněných nabídek a přesně tam i tato 'dobromyslná', sobecky, egocentricky [ač to neumí vyslovit] zaměřená mladá dáma [haha] patří. Mezi spodinu všech spodin, neviditelný kompars Bídníků. Jako každá, ulicí vychovaná holka, se snaží hrát tvrdě a ostrými lokty si razí cestu za vidinou světla na konci tunelu. V jejím případě se spíš jedná o světlo v ledničce zející prázdnotou, jak opět zapomněla nakoupit.

Anita je zkrátka dokonalý příklad člověka žijícího z menších než nejzákladnějších platových podmínek, na což si nezapomíná postěžovat. Zvlášť, když nenajde prachy na trávu a je nutná improvizovat prášky s prošlou spotřební lhůtou - buď to jí nic neudělají, zabijí nebo si dáchne, nic mezi tím neexistuje. Nebo si alespoň jiné varianty nepřipouští, je to tak lepší pro dobro okolí. V jejím bytě je k nalezení celá zásoba slevových kuponů, hojně využívaných při návštěvách supermarketů. Pro tyhle drobné papírky zastrčené v letáčcích je schopná [a více než ochotná] se poprat. Neváhá přitom využít zlomyslných metod, kdy jí za oběť často padne sáček gumových medvídků nebo jiných cukrátek, jež považuje za bojovníky na své straně. Všemi mastmi mazaná příslušnice původních Američanů využívá znalosti z ulice, jejichž postrachem se stala. Tedy tvrdí to o sobě, ale bojí se jí akorát párek psů v uličce, kam chodí vyhazovat odpadky do popelnic sousedů. Ví se o ní, že u sebe nosí nůž, druhý nůž, třetí nůž [všechny vystřelovací] a svou uměleckou činnost podporuje výrobou bodných zbraní z naprosto všeho - včetně toaleťáku. Na pepřáky nevěří, tasery patří rozmazleným holčičkám.

Na druhou stranu by lhala [a lhát bude, na to se připravte], kdyby tvrdila, že nemá zlaté srdce. Má. Pod vší tou tvrdou slupkou dítě z ulice, na jehož vzdělání se podílely především výherní automaty, se skrývá holka připravená nabídnout pomocnou ruku za předpokladu, že se jí nebudete zdlouhavě držet. Když už, tak se řídí heslem 'urvat a zmizet'. Přes tuhle svou samaritánskou povahu dokáže téměř každého urážet, utahovat si a dobírat si druhé na základě jejich charakteristických prvků - ať už se jedná o mizernou výšku, příslušnost k menšinové [i většinové] rase [a ne, není rasistka ani homofob] nebo se smyslem pro módu. U té její pravidelně dominují všemožné odstíny černé - čím černější, tím lepší - a celkově tmavé barvy. Z květinového potisku se jí dělá šoufl, volánky rovnou cpe dotyčnému do chřtánu. Když už chce vypadat jako šlehačkový dort, ať si na sobě pochutná.

Netají se zneužíváním přirozené atraktivity. I té nepřirozené, co se jejího poprsí týče. Moc dobře ví, že s muži se nejlépe manipuluje přes sex, který bytostně miluje a je schopná si ho dopřát několikrát denně. Není ani novinkou, že do postele vlezla se ženskou, i když to nebylo součástí sázky ale její vlastní dobrovolné rozhodnutí. Podrží vlastně vcelku každému, ale za nymfomanku se nepovažuje. Možná i proto, že to slovo neumí vyslovit, natož napsat. Trpí až všežravostí, co se sladkého týče. Nikdy nedržela střelnou zbraň v ruce [a pokud ano, pak jí hned pustila, čímž málem odstřelila přihlížející]. Na rozdíl od matky nepropadla sázení a s penězi je opatrná - alespoň v rámci loterie a obdobného množení dolarů. Za tou sarkastickou bytostí se zkrátka a dobře skrývá dívka nevěřící na lásku, která by měla dle ní existovat jen v trapných romantických komedií, jejichž scénář obchází dlouhým krokem. Drží se při zemi se svým věčně pesimisticky realistickým náhledem na svět.


Životopis, čím si vaše postava prošla a proč navštěvuje místní Dungeon.
[250 slov min.]


Faceclaim postavy: 
Schatzgräberin

Fotka uživatele Schatzgräberin.

Žádné komentáře:

Okomentovat