obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 28. ledna 2018

Celaena Sardothien

https://painful-desires.blogspot.cz/2018/01/celaena-sardothien.html


Nick: 
Celaena
Jméno a příjmení: 
Celaena Sardothien, ale její skutečné je Alexandra Azarov. Přezdívka – Planoucí růže nebo Vlčice
Věk: 
23 let
Orientace: 
Heterosexuál (pokud se jedná o více jak jednoho partnera, ženy jí mezi nimi nevadí)
Praktiky: 
submisivita, masochizmus
Sexuální praktiky: 
orální sex, sex, skupinový sex, petting, masochizmus

Povolání: 
Nájemná vražedkyně – nemá měsíční příjem, ale za každý splněný úkol (odstraněný cíl), dostává v průměru 100 000 – 150 000 dolarů a takové úkoly má průměrem 2 za měsíc. Někdy jí klienti platí i více, záleží na tom, kdo je její klient a kdo její cíl. 
Navštěvuje 3. a 5. patro

Rodina a známí:  
Rodinu nemá, neboť jí matka i otec zemřeli. Vyrůstala v sirotčinci, kde si jí vybrala agentura, která ji vzdělala a vycvičila tak, aby se stala vynikajícím zabijákem. Poslušným a vše schopným. Má jen pár známých, mezi něž patří také majitelé Dungeonu, kteří jí dluží nejednu laskavost.


Celaena (Selína) je vysoká 172 cm a váží něco okolo 55kg. Její vlasy se dají popsat jako bujná, kučeravá, zlatobílá hříva, která je její největší pýchou. Oči má velké a tyrkysově modré, jen panenky lemují zlaté prstýnky, jež jsou dědictvím po jejím otci. Její rty jsou plné, srdčitého tvaru. V tuto chvíli se dá říct, že je vyhublá na kost, ale po strávení času v ruském vězení se není čemu divit. Nohy má dlouhé a pěkně nasvalené těžkým výcvikem a pracemi ve vězení. Celaenína pleť je alabastrově bílá a dříve byla i naprosto dokonalá, dnes je však posetá jizvami. Vzhledem a pohyby hodně připomíná šelmu. Na zádech má dlouhé jizvy, na levé lopatce cejch vraha (z vězení), na krku na pravé straně, pod vlasy vytetované vězeňské číslo. Tělo má zpevněné dlouholetým výcvikem a stejně tak pružné. Přesto má ladné, ženské křivky, které uchvacují muže a pobuřují ženy.
Nosívá kožené kalhoty, triko, koženou bundu a kožené boty, jež jí končí nad koleny. To vše halí pod krvavě červený plášť s kápí, který je pro ni typický. Je to její znak, vždy když pracuje, tak jej nosí. Jakmile má na sobě takové oblečení, bývá ozbrojená až po uši. Nejčastěji noži, dýkami a střelnými zbraněmi.
Ovšem, když to situace nevyžaduje a ona může, velmi dbá na svůj vzhled. Miluje nakupování a potrpí si na drahé a kvalitní věci. Její šatník byl vždy velmi bohatý. Ráda nosí šaty a lodičky, jako všechny bohaté a krásné ženy. A že ona působí, jako opravdová dáma, má to nejlepší vystupování a držení těla.


Celaena Sardothien, dívka mnoha tváří a jmen. Nebezpečná, neodhadnutelná, ale přesto obyčejná mladá dívka. Od malička cvičená k boji a především zabíjení, se srdcem z ledu a vůlí z oceli. Se svými obětmi nemá slitování, v očích jí najdete jen prázdnotu, chlad, naprosto mrtvolný výraz. Svou práci vždy dokončí, i kdyby se kvůli tomu měla zlepšit ve svých schopnostech a vydat ze sebe téměř vše. Vždy byla vedena k sebekázni a sebeovládání, čímž se stal její charakter pevným. Velmi dobře ovládá umění taktiky, jež je v její profesi nepostradatelnou součástí, stejně, jako pohybová nadanost.
Často se chová arogantně, namyšleně a drze. Pro peprná slova nechodí daleko a sarkastické poznámky jsou u ní na denním pořádku. Jednou z jejích špatných vlastností je i marnivost a sobectví, které se ovšem nevztahuje na lidi, které opravdu miluje. Snaží se působit bezstarostně, své přátele škádlí a popichuje, i když se tak třeba vůbec necítí. Má uvnitř sebe spoustu temnoty, za kterou může její minulost. Nejtěžší je pro ni zvládnout svou vášnivou povahu, až příliš prožívá štěstí, smutek nebo vztek. Když se naštve, dostane se do zvláštního stavu naprostého klidu, kdy je schopná zavraždit i svého nejbližšího přítele bez mrknutí oka.
Její vášeň a milá povaha se nejvíce projevuje, když je ve společnosti lidí, které miluje. Když miluje, miluje hluboce a položila by pro dotyčného život, nebo lépe… vzala pár životů těm, kteří ohrožují její milované. Mezi její zájmy patří knihy všeho druhu, hudba a sladkosti, které naprosto zbožňuje. Celaena je velmi vzdělaná, má rozhledy ve všech směrech. Má také velmi ráda zvířata, především pak vlky a koně.
Přestože je Cel vražedkyně, velmi pečuje o svůj vzhled. Miluje modu, krásné oblečení a nakupování v těch nejdražších obchodech ve městě. Nevezme na sebe do společnosti nic, co by nezvýraznilo její přednosti. Opravdu si na to potrpí. To je důvodem její marnivosti, o které jsem už mluvila.
Cel se řídí jakýmsi morálním kompasem, má své zásady a pravidla, které neporušuje. Ačkoli se často snaží zahnat své vzpomínky na hroznou minulost, zapomenout na ni, je to právě minulost, jež z ní učinila ženu, kterou je. Silnou a cílevědomou, která má vlastní pohled na svět a své názory nemění kvůli ostatním. Nezáleží jí na názoru ostatních. Nesnáší křivdy, zrady a zbytečnou krutost vůči obyčejným lidem.
V obyčejném životě je velmi dominantní a nesnáší přímé rozkazy a příkazy, vždy si prosazuje svou a je ráda nezávislá. Má ráda svobodu a možnost si dělat co chce. Jedná-li se však o sexuální život, tady je její povaha lehce odlišná. I zde je divoká a dominantní, téměř jako zvíře… divoká vlčice, ale nerozuměla by si s pasivním partnerem, jež by se jí podřídil. Vzrušuje ji, když je její sexuální partner ještě divočejší a dominantnější než-li ona. Chce, aby si jí partner podmanil a zkrotil ji, i když se brání, chce, aby byl drsný a hrubý. Chce jej poslouchat a objevovat nové zkušenosti. Vyžívá se ve vlastní bolesti a drsných slůvcích, ačkoli někdy má ráda i něhu, nebo naopak sama ráda ubližuje.


Celaena se narodila v Polsku jako Alexandra Azarov, ale její otec i matka zemřeli, když byla ještě miminko a tak si je nepamatuje. Vlastně o nich nikdy nic nezjišťovala. Vyrůstala v sirotčinci jako každý jiný sirotek, kterého se neujala žádná rodina. Pak jednoho dne, chodila tehdy chvíli do první třídy, se v sirotčinci objevili zvláštní lidé. Nebyli to dva lidé, kteří nemohou mít děti, ale dva muži v oblecích s tvářemi plnými chladu a vybírali si některé děti, dle jejich slov, do internátní školy. A vybrali si právě i malou Alexandru, dali jí nové jméno a novou identitu. Samozřejmě internátní škola byla obrovskou lží a zástěrkou pro organizaci, která si vybírala děti bez jakýchkoli příbuzných do výcviku nejlepších vojáků,… nebo lépe řečeno zabijáků. Vládních zabijáků, přestože je vláda USA raději nazývá vládními agenty. Naučila se několika jazykům, tomu co se učí na normálních školách – matematika, chemie, fyzika, biologie, zeměpis, dějepis a další, bojovému umění, střelbě ze zbraní i luku, používání sečných a bodných zbraní, parkuru, etiketě, tanci a dalším věcem, které se jí mohly hodit, včetně vytrvalosti a snášení bolesti. A tak dívenka rostla a stávala se z ní neobyčejná žena, stávala se z ní nebezpečná zbraň, vše schopný zabiják. A jak se časem ukázalo, také ten nejlepší. Vláda jí svěřovala ty nejtěžší úkoly a vždy se setkala s úspěchem, Celaena vždy splnila svůj úkol čistě a precizně.
Jednoho dne se, ale něco pokazilo. Tehdy byla na misi v Rusku, byla krutá zima a Celaena tentokrát pracovala v týmu. Vše šlo skvěle, ale když přišlo na akci ukázalo se, že o nich jejich velice dobře hlídaný cíl ví. Byla to past. Past do, které mladá vražedkyně padla, ale nějakým záhadným způsobem všichni ostatní vyvázli. Rusové ji zajali a odevzdali policii za pokus o vraždu, a jak už to tak bývá, hodili na ni ještě několik vražd, se kterými neměla nic společného, zkrátka korupce je svině. Ocitla se tedy ve vězení, kde měla zůstat až do smrti. Zde si prožila opravdové peklo. Zbičovali ji, mučili ji, ponižovali a trýznili zimou a hladem. Byla špinavá, promrzlá, hladová a téměř zlomená… Nenávist v ní rostla spolu s temnotou, která pohlcovala její duši. Bolest jí tolik nevadila, byla na ni zvyklá, ale vše ostatní jí psychicky dostávalo ke dnu. Poznala se tam s jedním vězněm, do kterého se snad zamilovala, pokud se tomu tak dalo říkat v její situaci. Zkrátka oba potřebovali psychickou podporu, někoho o koho se budou moci opřít, někoho díky komu už nebudou tak sami. Byla to její první opravdová láska. Po několika měsících se rozhodli, že se pokusí utéct. Vše pečlivě naplánovali a připravili, Celaena byla ve strategii velice dobrá a teď, když byli dva, by to mohlo vyjít. Útěk tedy naplánovali na noc v čas střídání stráží. Když už se zdálo, že se jim to podaří, narazili na stráž, která tam neměla být… Spustila se střelba a celkový poplach. Vše se seběhlo hrozně rychle a pak se to stalo, jedna osudová střela zasáhla Celaenina přítele. Byl to ošklivý zásah, smrtelný… Po krátké výměně názorů ji donutil, aby pokračovala sama a pokusila se o útěk jen ona. Umíral a nemohla jej stejně zachránit a tak vyrazila dál, nechávajíc ho za sebou jeho osudu i přes bolest, která jí drásala srdce. Byla to ta největší rána, kterou doposud od života dostala, a že jich nebylo málo. Nakonec se jí podařilo uprchnout, ačkoli tomu nemohla uvěřit. Vrátila se do USA, neboť jí pomohlo několik kontaktů, které měla.
Po návratu se přidala k druhé straně, už nehodlala pracovat pro vládu, která ji zradila. Přidala se na stranu temnoty, k podsvětí. Teď je na volné noze, bez zaměstnavatele, přijímá zakázky od kohokoli, kdo jí nabídne dobrou cenu, a že má klientů poměrně dost. Smrt je něco, po čem je poptávka neustále. Jen tedy musí prchat před vládou, která po ní jde. Momentálně přebývá v NYC a využívá služeb Dungeonu, který je naprosto diskrétní a tak se zde může cítit bezpečně a uvolnit se, alespoň v rámci možností.


FaceClaim: 
Amanda Seyfried

http://1.bp.blogspot.com/-_F6Tr5YyzJs/UKHhV6aI_tI/AAAAAAACmVo/r41lzWfJaIU/s1600/Amanda+Seyfried+by+Simon+Emmett+(Amanda+For+This+Season+-+Vanity+Fair+December+2012)+1.jpghttps://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/w5T6qH-qXVgYTrG6rN22LGyLwGU/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2011/02/08/2/498/4981322/6b651e6bfab4e14f_amanda-seyfried3/i/Red-Riding-Hood-Star-Amanda-Seyfried-Sexy-Shoot-Interview-March-2011-Issue.jpg 
 http://3.bp.blogspot.com/-BUlrGN3wK8A/UKHhdYbE9HI/AAAAAAACmVw/LStY5Kj25WM/s1600/Amanda+Seyfried+by+Simon+Emmett+(Amanda+For+This+Season+-+Vanity+Fair+December+2012)+2.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat