obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 19. listopadu 2017

Systémové postavy

https://painful-desires.blogspot.cz/2018/01/systemove-postavy.html

Jméno a příjmení: Randy Whitfield
Věk: 24 let
Orientace: Heterosexuální
Praktiky: Submisivita, sadismus
Povolání: Syn starosti, ničím se neživí; Měsíční výdělek: +- 70 000 - 100 000 $ kapesného od rodičů, pár desítek tisíc navrch od babičky
Rodina: - / kamarádka Shenandoah Lewis, přítel Damien Prescott, bývalá dívka Siobhan Lewis
Faceclaim: Sam Claflin

Rozmazlený synáček, který si může dovolit téměř cokoliv. Co na tom, že už ho z několika škol vyhodili, i z těch soukromých? Tenhle výlupek si čas od času o sobě myslí, že snědl všechnu moudrost světa a nemusí vlastně vůbec nic - ať už pracovat nebo se řídit pravidly. Přesto byste v něm amorálního člověka hledali jen těžko. Po celém New Yorku, hlavně ve vyšší třídě, je znám jako lamač dívčích srdcí a dobyvatel, jemuž žádný vztah nikdy dlouho nevydrží. Má cit pro umění a je schopen brakovat aukce. Momentálně drží ochrannou ruku nad svou nejlepší kamarádkou Shenandoah, které se pokouší pomoci dobýt New Yorskou síň slávy, nebo alespoň nějakou tu galerii umění, kde by mohla vystavovat svá díla. Z rodiny má asi nejlepší vztah s babičkou, která ho tajně dotuje.

 

Jméno a příjmení: Wendell Newman
Věk: 23 let
Orientace: Asexuální
Praktiky: Submisivita, sadismus
Povolání: Zlodějíček, příležitostný dealer cracku; Měsíční výdělek: +- 2 500 $
Rodina: Cora Newman [mladší sestra]
Faceclaim: Thomas Brodie-Sangster

Do Della, jak si nechává na ulici říkat, by nikdo od pohledu neřekl, že překročil hranici zletilosti. V hospodách po něm žádají předložení dokladu totožnosti, každý sází na to, že je mu max. 17 let. Tenhle klučina je starším bratrem jedné ze striptérek v Slate Vice, která sem tam bere práci i jako společnice, proto není divu, že se potlouká kolem prominentního Dungeonu ve své ošoupané kožené bundě, co je mu přes ramena maličko širší. Svou sestru, Coru, nadevše miluje, snaží se jí chránit, tím pádem se však dostává do rvaček, z nichž odchází zbitý jako pes. Aby jí pomohl splatit studium na vysoké, čas od času dealuje místním sockám.



Jméno a příjmení: Cora Newman
Věk: 19 let
Orientace: Homosexuální
Praktiky: Submisivita, masochismus
Povolání: Striptérka/tanečnice, společnice pro sex, 1.- 3. patro; Měsíční výdělek: +- 12 500 $
Rodina: Wendell Newman  [starší bratr]
Faceclaim: Elsa Hosk

Coru ve Slate Vice udržuje především hezká tvářička s něžnými rysy, pro kterou mají někteří klienti slabost, jinak by už dávno letěla na dlažbu. Nemůže se chlubit tolika zakázkami jako jiné zdejší dívky, na druhou stranu vyniká jakousi bezelstností a naivním výrazem, který je přesně tím, co je čas od času vyhledáváno. Práce striptérky jí pomáhá zaplatit školné a půjčky, do kterých s bratrem spadli po smrti rodičů. Pokud se ale nezačne snažit víc, tajný sen o vystudování na zdravotní sestřičku se začne rozpadat jako domeček z karet. Do toho se ještě trápí s bratrem, kterého vídá v potemnělých uličkách Manhattanu, jak prodává drogy a občas přijde k nějakému tomu úrazu.



Jméno a příjmení: Vindict Shrewed
Věk: 25 let
Orientace: Bisexuální
Praktiky: Submisivita, fetiš (roleplay), bondáž, masochismus
Povolání: Společník přes fetiš, 1.- 4. patro na požádání klientů; Měsíční výdělek: +- 23 700 $
Rodina: -
Faceclaim: Andy Biersack

Jako mladičký klouček odešel za vidinou peněz a slávy z herecké školy do LA, kde se pokoušel uplatnit jako herec a v nejlepším možném scénáři prorazit. Nestalo se. Po několika peripetiích skončil v porno průmyslu, kde si vydělal alespoň něco málo na živobytí. Protože mu však toto povolání prakticky sebralo veškeré šance na normální milostný život, začal cestovat a jako poustevník, po pěším průzkumu celých států, zůstal v New Yorku, aby se pokusil navázat na staré dobré časy ve Slate Vice. Peněz tu má tak akorát, nemusí se o bát o svou tvář a doufá, že jedním z jeho klientů bude vlivný majitel filmového studia, který ocení jeho talent. Naivní, slaboduchý idealista s lehce nabubřelým egem. To je Vince.



Jméno a příjmení: Betricia Stone
Věk: 20 let
Orientace: Heterosexuální
Praktiky: Moc výstředností v tomto ohledu nezkoušela, je neposkvrněná
Povolání: Tanečnice u tyče, 1. patro; Měsíční výdělek: 14 900 $
Rodina: -
Faceclaim: Zoe Kravitz

Jako holka z Bronxu to nikdy neměla moc lehké. Tatínek se ztratil dřív, než zjistil, že se jím má vůbec stát a matka se proměnila v zarytou alkoholičku, nabízející své tělo pro pokrytí nájmu a pití. Takový vzor Betricii ukázal, že by měla zkoušet jiné životní cesty, ale kvůli nedostatku peněz na školné nedodělala ani střední. Proto se dnes živí tancem u tyče, k jejímu štěstí v o něco lepším podniku, a stále sní o lepším životě tam venku. Chce si splnit sen a stát se baletkou. Je milá, ctnostná a nabízí své panenství za ikonickou cenu nejméně sta tisíc dolarů, což by byla její propustka z pomyslného vězení. I proto v baru vždy předvede svůdné představení, kdy diváci mohou jen obdivovat její gazelí nohy a čokoládovou kůži.



Jméno a příjmení: Soren Elliot Jefferson
Věk: 27 let
Orientace: Heterosexuální
Praktiky: Dominance, Bondage, ???
Povolání: Grafik; Měsíční výdělek: +- 22 800 $ + něco navíc od rodičů
Rodina: - / nejlepší přítelkyně Rue Milagro
Faceclaim: Sean O'Pry

Jeden z mála lidí, který neustoupí před křikem spolubydlící a dupáním, při čemž si tvrdě kope to svoje. Nakonec patří k těm, na které se skutečně dá spolehnout a to ne jen z důvodu, že své nejlepší kamarádce po úprku od rodičů poskytl střechu nad hlavou. Možná v minulosti se mezi nimi vyskytli nějaké pletky, což je zbytečně rozebírat blíž. Poslední dobou má také ve zvyku tahat si domů všelijaké ženské, což Rue v podstatě dost leze krkem. Pokusy zahrát žárlivou přítelkyni, která se vrací domů z práce, by vedly jenom jedním směrem… na ulici. Proto jeho románky na jednu noc musí trpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat